Bolest duše
Anotace: Je to psáno v hluboké depresi, takže je to hodně pesimistické
Srdce věřící kráčí tmou,
zradu vláčí za sebou,
lež do duše se vkrádá
..stále níž..do hlubin padá.
Vzpomínky zlé jsou,
z paměti ven nevyjdou.
A sdrdce pomalu vstává,
v duši však bolest zůstává..
A už zas rovně stojím,
z příma na svět hledím..
..a další bolest přichází..
..další lži mysl provází..
Půda se propadá - Ty to víš,
duše se rozpada, jsem ještě níž..
Srdce černé, mysl zkalená,
zvednout už se nechce duše zmatená.
Modlitbu zapomění tiše šeptám,
na polibek Smrti marně čekám..
Komentáře (0)