Dnešní zvláštní svět
Svět mi připadá jak jeden velký otazník
v němž navzájem si křižujeme cesty
najednou někdo omylem šlápne na zmizík
a spálí ti tvé nové... i staré známé mosty.
Svět je pro mě jednou velkou neznámou
kde jeden k druhému se chováme jak cizí
kde tě každý s tváří kamennou
vtáhne do tvrdé reality... jen pryč od iluzí...
Svět je pro mě jako bludiště bez východu
kde upřímnost se už dávno nenosí
kde ti podají ciankály, když poprosíš o čistou vodu
kde tě neposlouchá nikdo... pokud nemusí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)