Vana
Anotace: Krapitek snovosti,něco pro usmání
Nekonečně se lesknoucí stříbrné šupiny vln
Modrý had co se vlní do rytmu smutečních bubnů
Neskutečně dlouhý baritón těžkého větru
To vše v mýdlové bublině u mě doma
Pod umělě osvětleným škopkem z lasturové nerezi
Perou se rukávy,nohavice a do toho všeho
Vroucně objatí,drží se fialové ponožky
Později,když vítr ustane cuckají své cucky na zem
Přečteno 482x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla, pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)