ad to s těma pocitama:
když přečteš někere ostatni věci, ktere sem napsal, tak si všimneš, že je do basne dostat dovedu, tohle měl byt unik pred citama.. hola myslenka ...
ad mentalita:
no, bohužel už to tak je a jen tak se to nezmění...
26.03.2006 00:05:00 | deSolAxe
Připadá mi, že tam není to, co jsi chtěl doopravdy vyjádřt. Nedostal jsi tam ty pocity.
25.03.2006 09:59:00 | Buližník