Růžová Tkanička
RŮŽOVÁ TKANIČKA
Jak růžová tkanička,
botou se proplétáš,
z dírečky do-do druhý.
Tvá cesta jiná není,
s linií vlastní se nemění,
cestu si klestí štěstím.
Nesmutná si bez bolesti,
a ta která nikdy naspí.
Sní o tom až ráno,
které je sluncem otvíráno
sáhnout si na sebe může.
Sáhnout si na sebe může,
vdaná však bez muže.
Zažene chmury chůzí.
V botách s růžovou tkaničkou,
půjdou pak spolu cestičkou
a v mysli plno radosti.
Pro muže snad-možná.
Snad zítra to pozná.
Ta stydlivá maličká…
…krásná,sladká růžová tkanička
co botou se stále proplétá.
Komentáře (0)