Vytahaná tvář od věčného úsměvu září a štípe dál..
Anotace: tohle neni jedna basen tak se nezlobte:)...
Bláhoví lidé se skamenělými tvářemi
na chvíli cítí pocit poslední samoty
samoty jež dělí život od smrti
jež promění královstí v život chudoby
Planoucí oheň hraje si s tvářemi
hlavička dítěte tvarovaná tak odporně
podle sklenice od okurek
pět a půl nádechu do tmy.
Plastikoví lidé
čekají na vlak
nenávidím je
jako oni mne
jsou šťastní
a hloupí.
Spáleným jazykem líbám tě
ty už tu dávno nejsi
znovu a znovu hledám tě
no tak,pověz,kde jsi?
Bezduchý a bez cíle
postrácel se
osudová chvíle
začala..
malinký otvor v lebce
Jen devět milimetrů široký
on byl totiž v depce
a nájem dost vysoký
Mluvím k tobě poslouchej
jsem schizofrenie měj mě rád
dávej pozor velkej
jen já jsem tvůj kamarád
porušil si hodnoty
postrádáš strach
od krve jsou tvé kalhoty
od krve je i tvůj pach
Ty absolutní mesíáš
spasíš tento svět
rozdělíš světlo od temnoty
a uvrhneš ho do nicoty
plané řeči štípou do tváří
rozmáčené oči,tak šťastné
já jim to přeji
Dej si eukalipt
na mně!
Má obrázková vílo
A Buď protože já nebudu
PEACE LOVE EMPATHY
Komentáře (2)
Komentujících (2)