Anotace: rychlovka napsaný asi za 5 min a dál už sem to nechtěla nějak rozvádět :))
Jen jeden dotyk rtů tvých na mých
dřív než zas skončím s hlavou v dlaních
jen jeden dotyk rtů tvých na mých
nevím zda směl bych i dál zajít
jen jeden dotyk rtů tvých na mých
pak že sny jsou jen bludná zdání
05.02.2013 19:40:50 | Eru Alonnar