Touha zabíjí
Být tak černým ptákem
pod bouřkovým mrakem
a vidět z blízka,
jak jasně se blýská.
Cítit, jak houstne vzduch,
letět skrz hejna much
a pro předbouřkový klid
všechny zpěvy utišit.
Poslouchat burácení hromu,
oddat se naplno tónu,
jež až tají dech
v lidech, zvěři, v kamenech.
Nechat padat něžnou vodu
na černé perutě.
Zastoupit místo hromosvodu
a ležet pak nehnutě..
na zemi.
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: Stoneman
Komentáře (2)
Komentujících (2)