Anotace: Balada o jaře, tak krásném a děsivém
Mě se líbí. Morbodní jak morbidní, podívejte se na Texaský masakr motorovou pilou, to je morbidní!!!
25.05.2006 13:08:00 | Bajík
Fakt se někomu může zdát morbidní ale i tak je vní kus krásy...je prostě moc hezká.
13.05.2006 13:55:00 | soufla
Začíná to tak romanticky a jak se to dál rozvíjí:-)PS: přichází jaro, a tak musím nějak reagovat(proto teď píšu o kytkách). Papa.
07.04.2006 20:51:00 | semiramis