Vše kolem plyne...
Anotace: O životě a kytici chrp...
Život je jako sen,
vše kolem plyne jen.
Osud, láska i smrt,
je jak kytice chrp.
Roste divoce u cesty,
kterou když utrhne pocestný,
zvadne a nezbude z ní nic.
Stejně jak život časem uvadá,
chrpa povadlá k zemi ztěžka dopadá.
Květina osudu nadává,
ale to jen náhoda osudu nahrála,
Život je jako sen,
vše kolem plyne jen.
Všechno jednou začíná a končí,
je to navždy určené,
jako že se Země kolem Slunce točí.
Komentáře (0)