Sen
Anotace: ...tak nevím, co Vy na to????
Některé sny přijdou
A na chvíli ožijí
Dají nám pocit
Který je neopakovatelný
Některé sny
Se na okamžik mohou
Stát skutečností
Je však blázen ten
Kdo věří že s ním
Zůstanou
Život není sen
Život musíme žít!
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)