Ahojky, jsou dvě ráno a před spaním si čtu z Literu, z oblíbených autorů :-)) Jsem utahaný a chybí jen ta pusa na dobrou noc. Nabídka pusa "Za kačku-pade" je dobrá cena. Dražím na pět abych byl první v pořadí, a ode mě pak dostaneš jednu "otcovsko-strýčkovskou" za to že jsi mi udělala svými básnickými dílky radost.
Ta lehkost a hravost se kterou popisuješ svět okolo je obrovský dar, nenech si ho vzit a nenechej se ovlivnit! ...Jo, můžeme si tykat, ...jestli ti to nevadí. Podle toho pro koho dělám jsem Harry, Henry, .. a také Jindra - což mám ve křestním listu.
01.09.2006 01:52:00 | HarryHH
Tak tohle mě pobavilo ... moc veselé ... a hezké ... jen s tím majetkem adresáta bych to neviděl tak černě ... a s tou korunou padesát jsi levnější než pošta :)
21.05.2006 12:19:00 | Obyčejný básník