zrada
Anotace: jsi jako všichni - použít a odložit
Miluji tě, říkával jsi
s úsměvem a rád,
teď mám prázdné oči
a v duši jen chlad.
Už je stejně pozdě,
nejsme na začátku,
do srdce zaryls mi rezavý hřeb,
vyrvals mi ho z těla,
zabil naši lásku,
zhroutil se mi svět.
Jiné říkáš lásko,
všechno už je pryč,
když ty se mnou nejsi,
nebaví mě žít.
Komentáře (1)
Komentujících (1)