zda jednou rozezní
mých pět prázdných strun
ten koncert poslední
11.07.2006 06:44:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
sedm strun..jak aur tu pluje
smutný song tu kdosi duje
vichřice ta prorokuje
že smrt boty nevyzuje!!
měj se báječně pane :o))
a trochu usmívání do zpívání!!
10.05.2006 13:20:00 | šuměnka
M. ..tak jem se nejdříve usmála a pak smutněla a smutněla..opatruješ se???
10.05.2006 12:13:00 | Hančí
Na každého z nás čeká koncert poslední,
neznělé tóny vzepnou svou árii v letu,
pro váhu člověka nebude místa shovění,
jen prchavý okamžik času zůstane světu...
10.05.2006 11:35:00 | Krtica