Anotace: ..už mě mnohokrát napadlo to zbásnit..jen jsem se do toho dokopala až nyní :o))
Sbírka: ..mimoděk..
Ano přímé kroky..to je správné, zpříma napravit ty učiněné vzad či v bok. To každý z lidí přímých pozná, že nebyly ty kroky docela ty nejpřímější. Už proto, že dobře ví, kam chce jít.:-)
12.05.2006 13:19:00 | Mirka Hedbávná
Klidně doleva dozadu a potom zpět
Když dobře si vybereš tanečníka
Pod kroky lehkými točí se svět
A co je na návěstí - to už se neříká
12.05.2006 11:21:00 | Písnička
Trošku mi přijde, že by to chtělo ještě nějak víc uzavřít. Ale nápad je to moc hezký, trochu mi to připomíná pana Wericha, toho já mám moc ráda.
12.05.2006 11:11:00 | Miskitka
...a do té zahrady krokem tanečním vplout...
...tolik lehkonohým...bez jakýchkoli pout...
:o)
Čarokrásná!!!
12.05.2006 08:15:00 | Cecilka