S POZDRAVEM
Anotace: Sebeironické krasosmutnění.
S POZDRAVEM
Jsem zamilovaná. Není to skvělé?!
Anděl s ďáblem v jednom těle...
Utvářena polem působnosti.
Paradoxem vlastní minulosti.
Uřvaný zmatek ve mně...
Je ztracen v relativnosti pojmů...
Uvnitř zamilované země
a mých bezprostředních dojmů
Budeme hrát hru kdo s koho...
Nech už toho!
Noci mě pálí a dny zebou...
Kčertu s tebou!
Vyjádřit tu nevýslovnou lítost...
Že už to nikdy nebude stejné...
Jsem vnímavá lidská bytost,
kde city jsou neprodejné.
Láska je zvláštní, život je zajímavý.
Svému přesvědčení nebudu nevěrná...
Příteli, co téměř nepozdraví...
Gratuluji, protože je nádherná...
Komentáře (2)
Komentujících (2)