..tušení..
Anotace: ..opět jsem dopasala jeden letmý komentář..to téma mě totiž zaujalo..:o))
Stáhlo se mi nitro při čtění tvých vět
mrazilo mne v zádech..ustal mysli let
jen ozvalo se kdesi divné tupé tušení
že změny náhle přilezou a všechno promění..
Stáhlo se mi nitro jako už tolikrát
a sluch se zastřel náhle..snad vytušíce zvrat
kdes ve mně mrazně projelo to zvláštní tušení
které snad změny přitáhlo ke svému prameni..
Stáhlo se mi nitro jak by mě někdo stisk´
ten pocit husta v panice a ranách bubnů výsk´
sžíravé plody zrodily to bujné tušení
co bez ohlášky vkradlo se a dalo znamení..
Komentáře (3)
Komentujících (3)