Viník
Jako dopis zapadlý za skříní
jako strom v rozkvětu
jako plátek růže
viní mě ráno
z lásky
Jako paprsky hvězd
jako světlo lucerny
jako tmavou noc
viní mě ráno
z nenávisti
Jako prázdnou postel
jako láhev vína
jako to slunce
viní mě ráno
ze všech mých
zločinů
Komentáře (2)
Komentujících (2)