Anotace: ...a dál to znáte , prvotní hřích a tak dále a tak dále :)...
krásná... taky si myslím že Bůh lásku nezakazuje ani nezatracuje... proč by nás stvořil takové jací sme dyby nechtěl aby to fungovalo jak to funguje? ...můj Bůh je rád dyž su šťastná a spokojená s tím koho miluju :o)
28.01.2008 15:58:00 | hanele m.
Ten závěr je opravdu "hustý".
Btw. když objevím nějakého autora (tady na literu), který se mi dobře čte, prokousávám se všemi jeho díly... ;-)
04.01.2007 12:27:00 | patiens