Zrcadlo
Anotace: Život běží vážení, žel jak splašený
Kdo se dívá do zrcadla,
musí hodně síly mít,
protože klec života spadla,
a už ji nejde odstranit.
Každá vráska, každý cit,
vpíše se ti do těla,
můžeš ďábla masku mít,
ale v duši anděla.
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)