Naděje
Anotace: Naděje umírá poslední.......
Povím ti jen jedno
slovíčko,
nic více.
To slovíčko zní naděje.
Naděje je krásná, neznámá,
je jak trní na tvém těle.
Když ale doufat v ni budeš,
tak ona přijde.
Uvidí tě,
a láskou naplní tě.
Možná,
však jednou se ukáže,
vystrčí růžky
a na tebe se usměje.
Komentáře (0)