Leť!
Zřekni se života a zřekni se víry
postůj v tichu jen kratičkou chvíli
pořež se na ruce, poklekni v prach
zabij svou tíseň, zařvi jak drak
vykřič to jméno, co vezme ti dech
vyškrábej monogram po všelikých zdech
pak vezmi revolver přilož ho k spánku
poslouchej zvuk letního vánku
rozkroč se z široka a zvolej TEĎ!!!
Tak teď....moje dušičko...leť!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)