Anotace: V hlavě mi zněla melodie a slova se nějak seřadila podle ní. O čem je? Snad o útržcích melodií...
Mně se to fakt moc líbí, ukolébavka je nádehrná věc a tys ji krásně zpracovala:)
07.06.2006 20:59:00 | Saen
Zaujala mě. Píšeš pořád stejně krásně. Už dlouhou dobu se tady moc nepohybuju.
Hodnotím - 84 b.
Zkus se někdy podívat tady:
www.postreh.com/phprs
06.06.2006 18:54:00 | WhiteShadow