Hádanka
Anotace: Jednoduchá hádanka. Kdo ji uhodne?
V chladu se tají všechny tvé touhy
Vyneseš nad každým rychlé soudy
neboť žízeň i povodeň tvé jsou dcery
a rukou tvou skončil život sterý
Máš na tisíc tváří, dívko bez jména
Chladíš má nahá spálená ramena
Kapkami, proudy životem putuješ
Však oheň není ten, koho miluješ
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)