Anotace: Odsun Židů do koncentračních táborů za 2.světové války
Ta báseň si zaslouží stovku už jenom za téma. Když něco takového napíše dvacetiletá básnířka ve světě, kde 60% lidí mladších padesáti let neví, co to byl holokaust, tak to vydá za 1000 formálně dokonalých básnických experimentů...
10.11.2006 16:04:00 | Filip Pivoňka
Moc a moc se mi líbí obrazy a celkový pocit, ale rýmy působí ne zrovna uvolněně. Být ve volném verši, bylo by to mnohem lepší.
07.06.2006 15:41:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
První a třetí sloka se mi strašně líbí, ale ta druhá mi nesedla, škoda, jinak by to bylo perfektní.
04.06.2006 13:08:00 | Epona