Anotace: Tak ta me jednou napadla, kdyz jsem se trochu na popichnuti nejmenovane osoby, navlikla do krátké sukně.. tak chvalně co vám řekne...
Návrat ztracené sestry musím ohodnostit.. Má milá sestřičko.. Jendou jsi mi řekla, že lidi jsou od toho, aby ubližovali.. No, tahle dáma z básně o tom ví své.. A já jsem vděčná, že jsi si tu sukni pak zase sundala, oblékla si tu pěknou, dlouhou a žila dál beze smutku... Zní to jako pohádka? Třeba to je pohádka, ale JÁ jsem vypravěč..
12.06.2006 20:54:00 | Angelon
já se nepřeklikla........se vsaď že nosí krajkovaný rukavičky taky...a ve chvíli nouze......však víš :)
10.06.2006 21:54:00 | Ayla