Přivoň si
Přivoň si k růži
a řekni, že lžu
pak zchlaď mou kůži
sedřenou vůní snu
Ochutnej pár slov
s ospalou barvou světa
hromádku slov
záblesky pravdy a léta
Přivoň si k růži
a má slova proklínej
proklínej déšť
před sluncem utíkej
Komentáře (4)
Komentujících (4)