Svícen
Anotace: MNo tohle vzniklo kdyz jsem zase jednou nemohla mit neco co jsem moc chtela..tak jsem si chtela pomoct alespon basnickou a obrazkem..basnicku vam posilam..
Když první svíčka zaplane,
anděl touhy povstane.
Když ta druhá zaskomírá,
do duše se vrátí víra.
Při třetím plamínku
vnímám jen vzpomínku.
A ten čtvrtý oznámí:
„Dnes snadno tě omámím“.
Svorně potom řeknou jen,
Miluj - líbej - objímej.
Máš právo na otázku - proč?
Protože….pro život..
Pro sladkou povinnost,
pro těžký úděl,
pro těla nevinnost.
Vem si svůj příděl.
Komentáře (4)
Komentujících (4)