První básnička v roce 2005

První básnička v roce 2005

Anotace: ...

Nejsem mistr světa
nemám žádný prim
napadá mě jedna věta
chudák Mistr Bean… :(

Nevyhrál jsem ve sportce
nezískal jsem slavíka
nejsem super sportovcem
samá smůla…veliká… :(

Tak jsem napsal básničku..
nic moc na ní není..
jen to, že na LITERU
Je v tomto roce první.. (heč :))

Hurrrááá!! do nového roku
poeti, patří nám svět!
mnoho šťastných kroků
v roce 2005! :)
Autor Bean, 01.01.2005
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel