Anotace: Není mým skutečným bráchou, jen snad někým stejně blízkým, teď před Štědrým dnem snědl pár prášků... na štěstí se mu nepodařilo ukončit život...
pod jiskrou stromečku
naději, lásku
štěstí snad stopečku
myšlenky které máš
ať se silou pegasů
do veršů poskládáš
múzy sny krásné
k tobě se přitulí
pro tvoje básně
Děkuji za to, že jsem Tě směl číst a poznat. Houham na smutečeky a do srdce posílám spoustu něžné lásky a pochopení. Spoustu nápadů a té nejčistčí inspirace v novém roce. šuřík Buli :-)
24.12.2006 08:26:00 | Buližník
jsem šťastná, jestli se ti opravdu líbí..ty jsi s michalem jediná..kdo ji bude chápat plně!!! a já jsem se snažila tam dát pocit z té noci!! mám tě nesmírně ráda!!
26.09.2005 11:56:00 | šuměnka