Anotace: Tož, snad sa bode lébiť na Hané...
Celý náš rod pochází z Moravy a ač jsem ji (bohužel) navštívila jen dvakrát, cítím, že tam tak nějak patřím. Kdybych tam strávila víc než pár dní, asi bych se přízvuku už nezbavila. Pěkná hříčka.
30.06.2006 15:49:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
jak pravijó Hanáci: Me sme me a néni nad nás...
povedené... :o) jsem taky z Hané...
25.06.2006 14:59:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd