Jo někdy by je člověk "zabil" a jindy... "Pane, děkuji, žes mi dal tu možnost poznat".
01.10.2006 15:18:00 | Roko
Znám to ...taky jsem se z toho musela vypsat a když jsem klukovi dala vytištěné ,,Štěstí" místo gratulace když se před měsícem ženil...řekl:,, Mami, slzu jsem zamáčk´..." a to je chlap jako hora :-)
03.07.2006 16:24:00 | no
1. sloka - plyne tak běžně, 2.sloka se mi nelíbí, nesedí mi, něco mi v ní ruší při spádu slov. 3. a 4. sloka - to je nádhera!
25.06.2006 23:33:00 | ni.va