Znovu jsem se dostala k tomuto dílku a znovu mám chuť napsat ten samý komentík.Hm, zkusím jiný...
Kruci, v tom je taková pravda.
01.10.2006 15:26:00 | Roko
Zrcadla...
podivná plocha zrcadlení
snad neskutečných obrazů...
co bylo teď, už vlastně není,
lapeno dobou odrazu... ;o)
Myslím, že není třeba se bát
podvědomí ptát, do sebe dívat,
krok za krokem dát, začít se usmívat... :o))
Jejky, ta je dobrá!!
01.07.2006 11:09:00 | Cecilka
začíná se mi u tebe líbit...
myslím, že se k tobě budu častěji vracet...
27.06.2006 15:30:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
libi se mi...nedokazu to presne popsat, ale necim me oslovila...diky za ni
26.06.2006 14:43:00 | sportackaverunka