Anotace: Časotrysk fontány, ale vychází z jiného pocitu, takže je jiná. O tom, že nic nevíme, jen se zaplétáme do kapek času, nezvratitelně a tiše šumíc dopadají na naše tváře.
Chtěla jsem ti také poděkovat za reakci na mou tvorbu, tvá slova pohladila duši, která se teď drží ztěžka nad zemí.
07.07.2006 21:12:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...
Aleo, pro tvou poetiku tleskám, nicméně se mi nelíbí směs poetických obrazů, přechodníků, vznosné noty a na druhé straně hovorová čeština.Zkus se podívat na rozprašované kapky, ten výraz je jaksi umělý, nehodící se.Složené-poskládané, záleží ovšem na tom, z jaké je tvůj obraz matérie, takže je to vlastně vcelku na vůli samotné autorky.-) a poslední naposled-naposledy.Jsou to jen drobnosti, kterých si mé oko všimlo a trochu mě poškrábali pro jinka dokonalou atmosféru, která je mi blízká.Báseń si uložím do PC a budu se k ní vracet.
07.07.2006 21:09:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...