jezu.. ty prostě píšeš uplně skvěle.. strašně pěkně se to čte..:) taky díky z komentář:) hraješ volej? já taky:) a hoodně piš, těšim se na další básničky:)
08.07.2006 22:47:00 | Terry
A to vadi?..vadi pusobit tu a tam nerpatelsky?..nemyslim si..clovek se tak nekdy proste citi ne..a proc to skryvat za lacine reci..libi se mi jak tve basnicky pohladi,ale pravetak i naopak..
03.07.2006 08:08:00 | Lady Celebrian
Víš, jen proto, že ti mistr Dokonalý řekl, že tu a tam působíš nepřátelsky, když slovíčkaříš, neznamená, že je to pravda.. Bacha na to...
01.07.2006 10:17:00 | Angelon