Čas na moment zpomalil se
Zastavil se čas,
po pažích ti stejká krev,
neni to možné,
je ti chladno,
a mokré rukávy se lepí na kůži,
je to snad lůza, která tě mate,
je to snad můza,
která je ze sna,
díváš se na zemi,
hledíš si do tváře,
pak v klidu si klekneš,
a je to asi poslední co zmůžeš,
kolem blesky jen září
a ty hledíš teď na ně,
tobě již ublížiti nemohou,
tak se jen klaníš.
Někde v dáli se ozvala vrána,
či havran to křikl?
Je to však hrůza,
podívati se ke dnu.
Neni již návratu,
neni ti pomoci,
tobě se dostalo,
boží to žalobci.
Komentáře (0)