Kouzla noci
Anotace: Toulala jsem se v noci loukou, lesem, no prostě přírodou.. a nějak takhle mi bylo...
Kočičí tlapky setkaly se s mými kroky,
na cestě od ničeho k ničemu,
měsíc střežil mou svatozář
a proplouval modrou nekonečností,
když mezi větvemi stromů
prosvitla první kapka krve anděla
dopadající na černé siluety hor,
okrádající mě o bezmeznou samotu…
…To první hvězda se nadechla,
když zachvěla se země pode mnou,
a symfonie netopýřích křídel
zněla i mezi stébly trávy,
propletené mezi mými prsty,
a světlušky mlčky tančily se strachem
na mém těle,
ztrácejícím se v kouzlech noci …
Komentáře (2)
Komentujících (2)