Nedokážu pozřít ten dar
Chci cítit apatii
ve svý hlavě,
chci být středem pozornosti
názorně si představovat
nemožný věci
a v noci je nechat onanovat
bez temnoty
přeju si být zakletá
a nechat se opanovat,
já totiž žiju,
tak strašně moc v myšlenkách žiju,
jako žije každej člověk
bez výčitek
potýkám se s humorem,
zatímco se dávím zbytky
chtíče a přání,
jak být tou, co nevidí,
to jiní neuzří
Ježiši, pomozte mi?
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (0)