O PANICTVÍ
Průzkumná sonda, zda
podobné veršování, které má
cekem sedm dílů, je pro toto
zveřejnění vhodné a žádané
Jak jsem tenkrát, možná
O PANICTVÍ PŘIŠEL
líčí tato parodie něžná
Jaký necita bych asi byl
kdybych se vám nesvěřil
o nejkrásnějším daru ženě
Panictví muž nedává denně
Puberta u každého kluka
jsou jen neúnosná muka
Neví co se píše na tabuli
Vidí jen učitelka rty špulí
Už jsem nebyl zcela malý
začal mít ochlupení svaly
přál jsem si ze všech sil
léta pak o tom také snil
Já, jak jsem chtivý byl
z napětí jsem si zoufal
při tom si přál a doufal
aby mne někdo zneužil
Nemohl jsem ani spát
přitom se tak moc bál
S klínem si musel hrát
Zajímá vás co bylo dál?
Komentáře (0)