V kostce cukru
V přívalu,
tvých vášní....
Rozdrtila jsem,
svoje srdce....
A všechna ta nevinnost,
rozpadla se s novým ránem.....
V kostce cukru,
poznala jsem tvoji tvář....
Na pohled líbezná,
a uvnitř plná lží...
Zvracím kousky svojí duše,
po noci plných vzpomínek....
Byla to bitva,
a nikdo není vítěz....
Sčítám své oběti,
a již po tisící mám strach...
Strach,
ze sebe....
Přečteno 518x
Tipy 14
Poslední tipující: fijalka, Jeněcovevzduchukrásného, poeta, Jakule, E.T.Jane, hybridka22, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)