Objetí
Drtí mne v nic
temnota zrádná.
Možná je cesta
od věky daná…
Láska má odchází
do temna mračen.
A tak jak vrazi
zjistím... co mi tak
do krve schází!
Pouta má zmírají
stejně jak síla,
dodržet slušnost?
Kde je má víla…
A kde můj anděl
Co strážil by duši?
Vždyť umřelo vše…
Kdo to jen tuší…
Jak spravit tu hloubku,
co táhne mne na dno.
Vždyť tam kde nic nebolí
padá se snadno…
Proč ještě miluji?
Lásky mé smutné
vždyť přežijí beze mne...
Snad pochopí…
Co je tak nutné!