Zmizím z Tvého života
Kdysi jsem měla jedno srdce,
ale to se mi ztratilo
a stejně jako jeho majitel
mi z života zmizelo.
Občas se mi v půlce pohybu
chce plakat,
ale to se kvůli Lásce
dá docela chápat.
Budu v pořádku, a pokud ne,
tak mi slib, že Ty ano.
Protože na ničem jiném
už mi nesejde.
Chtěla jsem si hrábnout do těch vlásků,
vidět obličej očima malířky,
jenže místo toho mám city v ohni
a píšu o tom básničky.
Měla jsem pro Tebe jednu
– aby ses netrápil
jenže Ty jí už nepotřebuješ,
neboť na jinou ses už obrátil.
Tak doufám, že Ti je píše taky
a trhá při tom čtyřlístky,
neboť štěstím, že Tě má by měla
když nemá důvod na bolístky.
Já to bez Tebe zvládnu,
mě teď už čeká jen pouhá samota
tak sama dál půjdu
a zmizím z Tvého života.
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Fungal
Komentáře (0)