šlépěje tmou...
Anotace: Tak lehce se zapomíná...
úhledné střechy velkoměsta
z vikýře holub hledí
na dlažbu prašných cest
nad hlavou sovy letí
moudrostí starých ozvěna
křídly tebe hladí
kanály stoupá dým
pod podrážkami bot
osudy lidské mizí
Komentáře (1)
Komentujících (1)