Právě jsem se do téhle básně zamilovala... Vinou zvláštní nálady jsem zalistovala celou touhle tvou sbírkou a tu a tam jsem neměla daleko k pláči... A pak jsem se zastavila u téhle a znovu musím zopakovat svou poklonu. Tahle báseň je pro mne dokonalostí, kterou bych zařadila na vrchol...
03.12.2006 17:09:00 | Angelon
Můj ty bože,
chtěl bych Tě číst za pár let,
(až víc poznáš tenhle svět)...
05.09.2006 17:18:00 | G.P.
Chvilku mi to sice trvalo..ono ja jsem takova pomalejsi..ale jinak je to uzasny..takovy smutny....ani presne nevim proc jen mi to tak prijde...
25.07.2006 10:04:00 | Lady Celebrian
Nechceš mi napsat, kam chodíš na inspiraci? Téma básně a tvůj věk mi hlava nebere..
20.07.2006 15:11:00 | Enšpígl