Já děkuji...
jedno slovo z komentíku tvého zvláště pohladilo...
úžasný pocit, když je "rozvidneno"... :o))
24.07.2006 14:52:00 | Cecilka
Šeptáš...
možná polibkem umlčím to povídání...
tušíš...
že láska žije i tam, za branami...
přeješ si...
možná nebeské dotýkání...
vyprávíš...
o nekončícím milování...
sbíráš...
střípky citů pro poskládání...
vnímáš...
a proto žiješ mezi námi...
:o)))
24.07.2006 10:38:00 | Cecilka
to je správná otázka...
těch hvězd je plné nebe
nějaké ti nasbírám a pošlu...
díky za komentík :o)
24.07.2006 09:49:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd