Poetická ospalka
Anotace: opláchnout,učesat a jít..
Ráno je stejně každý ulepený
-kdyby od slin na polštáři
ve snech probuzený
rty pohybuji
ručičkami půlnocí
Když vysvléknut
Tak Wolfgangem
A ze sluchátek
lhostejnosti
-v očekávání
alespoň trochu
kdyby rozrůžověl
na
tvář
neusínání
to bdí mi Beethoven
A z neslíbavých rtěnek
okamžik jen rozednění
-nový den
hádám v zívnutí
při nadýchaném podpolštáří
příštích vyřčeností
Proč nikdo nenastaví
ticho
k poslouchání?
Komentáře (0)