Anotace: Je to z mé rostoucí sbírky Volání temnot - název mluví sám za sebe. Většina mých přátel tohle považuje za příliš morbidní a uráží je to... No uvidíme co vy na to:)
Já hlasuji pro zvrácenou radost, respektive autentický život v souladu s vlastní přirozeností. Pojem lidskost v kontextu této básně chápu jako vnitřní přijetí vlastní nesvéprávnosti a života nalajnovaného všemožnými hlasateli té jediné a spásonosné pravdy, kteří si navzájem natolik protiřečí, že anděl projedny je Lucifer pro druhé.
21.08.2006 19:01:00 | Zahir
není morbidní a neuráží, je nezralá a hloupá, bez ambicí... Bohužel.
27.07.2006 19:31:00 | jarynbacin