Anotace: Jedna z mých prvních básní...ani nevím, proč jsem vybrala zrovna ji.
Je to povedené dílko...ale nemohu dát sto, jelikož jí chybí údernost, která se mi zdá vzhledem k tématu potřebná...ale je to jen subjektivní názor...rozhodně piš dál...=o)
02.08.2006 18:32:00 | Košťák David