vzpomínky na hladině
Anotace: chybama se člověk učí...většinou, ale jsou přece vyjímky...
Nad dvěma stíny
Rozpršelo se
Kousek tvé viny
Dopadlo
S pohledy nejsmutnějšími
opouštíš mě
proč se slzami
slunce zapadlo
vzpomínky kloužou
po hladině
V rozporu s pravdou
Křičím lži
Pohledy mé tuhnou
provinile
S hlavou skloněnou
Vím, že víš
Komentáře (0)