Anotace: ...moudro(když na nějaké příjdu),které posílám svým přátelům pro radost, zamyšlení...jak chcete... :-))))
Díváš se očima zelenýma...
zelená - barva léčení...
možná, že náhodou jsi zvolila...
však náhoda - vlastně není...
Díváš se očima zelenýma...
když svět ti leží u nohou...
lásku máš, abys uzdravila...
věř, tohle není náhodou...
;o))
15.09.2006 20:17:00 | Cecilka